Leverans

Varorna kommer att levereras när vi ser att betalningen har kommit in på kontot.

Fri frakt inom Sverige vid köp över 1 000 kr (B-klass).

Leveranssätt kan väljas i samband med betalning. Leveranstiden beror på vald alternativ.
Vi bor på landet längs en lantbrevbärarlinje och beställningen måste komma till oss innan 09:00 om den skall kunna skickas samma dag. Brevbäraren kommer bara på vardagar.
1:a klass
Skall vara framme nästa vardag.
B: klass
Skall  vara framme inom tre dagar.
Express
När du vill ha brevet levererat med bud måndag till fredag.
På posten.se kan du spåra Expressbrev inom Sverige.
Utdelning nästa vardag mån-fre senast kl 10.00., eller innan 12:00 om försändelsen är över 2 kg.
Till adresser längs lantbrevbärarlinjer och följande orter kommer expressutdelningen senare: Undantagslista för expressbrev.
Schenker Privpack
Endast inom Sverige.
Leveranstid 2 – 10 dagar.
Vi har inget inlämningsställe i närheten, därför kan det ibland dröja lite extra.

Återbetalning

 Tidsfrist
Du har rätt att återfå pengarna vid ångerrätt inom 14 dagar från den dag då företaget mottagit meddelandet. Du får vänta tills dess att varan har kommit åter eller till dess du har lämnat ett bevis på att varan återsänts, det som sker först.

Villkor
Återbetalning sker med samma betalningssätt som vid köpet. Vid reklamation återbetalas hela beloppet, inklusive frakt, skatt och avgifter. Om du ångrar köpet inom 14 dagar återbetalas hela beloppet exklusive frakt och eventuellt prisavdrag, se nedan.

Ångerrätt

Du har 14 dagars ångerrätt från det datum varan har mottagits utan att ange något skäl. Returfrakten står du som köpare för.
Du har rätt att utan kostnad öppna förpackningen för att kontrollera och se hur varan fungerar inom rimliga gränser, det får inte ske ovårdat. Vi har rätt till prisavdrag av en summa motsvarande varans värdeminskning om den beror på att du som kund har hanterat varan mer än vad som är nödvändigt för att fastställa varans utseende och egenskaper.

Reklamation

Villkor för reklamation
Varorna är begagnade och säljs i befintligt skick. Om du anser att varans egenskaper avviker från det som beskrivits på hemsidan har du rätt att returnera varan och vi återbetalar hela summan, inklusive fraktkostnaden.

Vi lovar att följa Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer.

Kontakta oss

Shinko Nakano
Gamla byavägen 21
96197 Gunnarsbyn

0924-21136
shinko(at)kanoko.se